ONZE DIENSTEN

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u ook een gap tussen wat de 21e eeuw van uw onderneming vraagt en wat uw onderneming te bieden heeft? Om dit zo klein mogelijk te houden is het van groot belang het kennisniveau van uw medewerkers op peil te houden.

Als specialist in het trainen en coachen van medewerkers, ondersteunen we u met verschillende diensten. Wij nemen zowel uw specifieke leerdoelen als van uw medewerkers als uitgangspunt voor de verschillende trainingen die Management Improvements aanbiedt.

Maatwerk dus! We denken graag met u mee en willen u zoveel mogelijk ontzorgen!

Coaching

Ons coaching programma is gericht op personen en teams die zichzelf willen ontwikkelen en actief met hun professionele ontwikkeling aan de slag willen.
U kunt kiezen uit drie coaching mogelijkheden: Executive- of management coaching, persoonlijke coaching en team coaching/team development.

Leiderschap

Persoonlijke leiderschap begint bij uzelf beter leren kennen. Wie bent u werkelijk en wat zijn uw drijfveren, kwaliteiten en valkuilen? Ontdek hoe u het beste uit uzelf naar boven haalt. Met deze training voor persoonlijke leiderschap leert u uw doelen te realiseren en vergroot u uw zelfkennis en persoonlijke effectiviteit.

Effectieve leiders weten dat het geheim van hun succes een combinatie is van voorbereiding, discipline en kansen. Behalve deze combinatie hebben de succesvolle leiders van vandaag zowel inhoudelijke expertise als vaardigheden nodig op het gebied van luisteren, empathie, beoordelen, evalueren, samenwerken, inspiratie, visie op strategie tot uitvoering en natuurlijk het allerbelangrijkste, communicatie. De trainers van Management Improvements kunnen samen met u een gepast  maatwerkprogramma samenstellen. In de wereld van constant trainingsprogramma’s en strategieën voor organisatieleiderschap zijn we een mentor voor u en uw collega’s.

Interim Management

Omdat elke organisatie wel eens te maken heeft met het uitvallen van een lijn of senior manager bieden wij in die gevallen waar deze niet gemist kan worden, interim management aan. Dit garandeert de continuïteit van uw bedrijf. Op basis van vooraf goede afspraken, vervullen wij de rol totdat de organisatie in staat is wederom voor de gewenste personele bezetting te zorgen.

Marktonderzoeken

Bent u op zoek naar inzichten op basis van marktonderzoek? Of wilt u ondervinden hoe onderzoek bijdraagt aan het (nog) succesvoller maken van uw organisatie?
Wij bieden:

  1. Klanttevredenheidsonderzoeken
  2. Medewerkerstevredenheidsonderzoeken

Marketing

Tijdens de marketing training leert u hoe u een marktverkenning uitvoert en de resultaten hiervan analyseert. Daarnaast helpt de training u traditionele marketingvaardigheden en de nieuwste digitale tools en technieken onder de knie te krijgen. Hier leert u alles van branding tot public relations!

Sales

Onze sales training moedigt uw personeel aan en informeert hen over nieuwe mogelijkheden en voorbeelden die ook echt toepasselijk zijn op het veld. Deze training vergroot het bewustzijn van verkoopbenaderingen. We willen ervoor zorgen dat uw personeel zich beter opgeleid voelt over de verkoopdoelstellingen van het bedrijf en de richting die het inslaat.

Feasibility Studies

Ons team maakt hier een analyse die rekening houdt met alle relevante factoren van uw project , inclusief economische, technische, juridische en planningsoverwegingen om de waarschijnlijkheid van een succesvolle voltooiing vast te stellen.

Werving & Selectie

Het werven van uitstekende medewerkers kan een kostbaar en langdurig proces zijn. Wij nemen u dat uit handen! We beschikken over een groot netwerk van young professional’s op hbo of universitair niveau in verschillende fases van hun carrière. Op basis van een contractuele overeenkomst helpen wij u zoeken naar de juiste kandidaat voor uw organisatie. Tegen een meerprijs zijn we ook bereid op basis van psychologische tests en assessments, kandidaten eerst goed te screenen voordat we ze aanbieden. Zou u nog een stap verder willen? Dan helpen wij u met het opzetten van een management trainee programma.
MAAK CONTACT

Geïnteresseerd?
Laten we met elkaar in gesprek gaan

+597 882-2243