OVER ONS

Wie zijn wij?

Wij geven richting aan cruciale transformaties van organisaties door te investeren in ontwikkelprogramma’s die zich vooral focusen op samenwerking. Door onze kennis en ervaring te bundelen in tal van kennisgebieden gericht op markbehoeften, zijn wij de oplossing voor elk structureel probleem binnen een organisatie.

Sharmila Ramadhin

Director


Met een professionele werkhouding werkt Sharmila pragmatisch en resultaatgericht. Haar directe stijl van communiceren maken zaken snel duidelijk en helder, wat een prettige werksituatie oplevert. Met meer dan 25 jaar (internationale) ervaring biedt zij bedrijfsoplossingen aan op gebieden als cultuur- en gedragsverandering, organisatie en marketingvraagstukken. Sharmila is Bedrijfseconoom en gecertificeerde partner van Management Drives.

Robert Gilaard

Managing Partner


Robert is bedrijfskundig informaticus met Internationale ervaring bij ING, KLM, de Nederlandsche Bank, ABN AMRO en heeft in Suriname verschillende opdrachten gedaan voor bedrijven als Telesur, SLM en Inproser. Ook is hij parttime docent van de master opleiding Bedrijfskunde aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname. Robert is managing partner bij Management Improvements.

Cherise Playfair

Office Manager


Met toerisme als achtergrond is Cherise ook gecertificeerde Hospitality Professional door The American College of Hospitality. Zij heeft in Suriname deel uitgemaakt van het opzetten van heritage, communicatie alsook verschillende filantropische evenementen. Haar focus is in the people’s business is, en werkt zij voor haar eigen bedrijf als hospitality consultant. Sinds 2021 is zij Account Manager voor Management Improvements.

Wij vormen uw team, door het voeren van verschillende sessies zoals coaching, of training in leiderschap. Zowel strategisch als op tactisch niveau, reken maar op ons. Graag komen we bij u in gesprek om uw uitdagingen te bespreken.

MAAK CONTACT

Geïnteresseerd?
Start een project met ons!

+597 882-2243